| najcesce greske roditelja? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
maja
Broj poruka : 301 Points : 48123 Reputation : 2 Datum upisa : 09.11.2011 Godina : 33 Lokacija : beograd
| Naslov: najcesce greske roditelja? Ned Nov 13, 2011 5:18 pm | |
| gde i kako roditelji grese? | |
|
| |
Ivana Š.NS
Broj poruka : 77 Points : 47755 Reputation : 0 Datum upisa : 10.11.2011 Godina : 43 Lokacija : Novi Sad
| Naslov: Re: najcesce greske roditelja? Pon Nov 14, 2011 1:47 am | |
| grese kad ne slusaju svoju decu, kad su im druge stvari na prvom mestu, kad previse razmaze decu pa se onda pitaju zasto ih deca ne slusaju i zasto prave gluposti, kada ne posvecuju dovoljno kvalitetnog vremena deci, kad ih ne tretiraju kao licnosti koje su njima ravne, vec ih stave u drugi plan, kad tuku decu za svaku sitnicu i kada ih ne podrzavaju u onome sto je deci vazno- koliko god se to njima cinilo glupo ili beznacajno. | |
|
| |
maja
Broj poruka : 301 Points : 48123 Reputation : 2 Datum upisa : 09.11.2011 Godina : 33 Lokacija : beograd
| Naslov: Re: najcesce greske roditelja? Pon Nov 14, 2011 1:54 am | |
| meni je najveca greska roditelja sto dozvoljavaju da im bake i deke razmaze decu,cim majka pocne da vice baba odma nemoj on je dobar...to nikako,i nikad ne podrzavajte,treba da se zna srta sme a sta ne... | |
|
| |
sanjic
Broj poruka : 161 Points : 48918 Reputation : 0 Datum upisa : 26.07.2011 Godina : 34 Lokacija : hrvatska
| Naslov: Re: najcesce greske roditelja? Čet Nov 17, 2011 6:13 pm | |
| pa ima puno grešaka uvjek se upitam zasto mi je djete tako a znam da sam sama kriva,nekad smo se znali igrat jastucima pa se "lupamo" i smijemo,i sad on meni dode sa nekom igračkom i lupi me i onda se ja pitam odakle mu to kaze moj muž da mene nema godinu dana tebi bi se djete popelo na glavu | |
|
| |
maja
| Naslov: Re: najcesce greske roditelja? Pet Nov 18, 2011 12:16 am | |
| bast tako...velika je greska i psovati pred njima...joj to upijaju kao pijavice... | |
|
| |
helitra
Broj poruka : 38 Points : 47692 Reputation : 0 Datum upisa : 11.11.2011 Godina : 46 Lokacija : Earth and around
| Naslov: Re: najcesce greske roditelja? Pet Nov 18, 2011 1:10 am | |
| Hehehe , off topic : E Majo, da, bome upijaju. Moj mali je s 13. mjeseci svasta pricao vec. Kad negdje dodje koga zna, kaze “doba dan“. I onda odemo na kontrolu kod pedijatrice i ispali “doba dan. jebo doba dan.“ :O Zena umrla od smijeha. aj sad je mali jbg, al za godinu dana ce razumjet kad mu se objasni da se to ne govori. lol
| |
|
| |
helitra
Broj poruka : 38 Points : 47692 Reputation : 0 Datum upisa : 11.11.2011 Godina : 46 Lokacija : Earth and around
| Naslov: Re: najcesce greske roditelja? Pet Nov 18, 2011 1:18 am | |
| A sto se gresaka tice... ma radimo ih milijun vjerovatno. Svi su roditelji neke greske radilu iako su imali najbolje namjere, iz cistog razloga sto je odgojiti dijete najtezi zivotni izazov a djeca ne dolaze s uputstvom za uporabu. Cak sam uvjerena da mi u danasnje doba gdje sve informacije imamo na dlanu cemo raditi manje gresaka od nasih predaka.Mada, tko zna. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: najcesce greske roditelja? | |
| |
|
| |
| najcesce greske roditelja? | |
|