Klub trudnica i mladih mama
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPortalGalerijaLatest imagesTražiRegistruj sePristupitekst
najcesce greske roditelja? 11418110

najcesce greske roditelja?

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
maja

maja

Broj poruka : 301
Datum upisa : 09.11.2011
Godina : 33

najcesce greske roditelja? Empty
PočaljiNaslov: najcesce greske roditelja?   najcesce greske roditelja? Icon_minitimeNed Nov 13, 2011 5:18 pm

gde i kako roditelji grese?
Nazad na vrh Ići dole
Ivana Š.NS

Broj poruka : 77
Datum upisa : 10.11.2011
Godina : 43

PočaljiNaslov: Re: najcesce greske roditelja?   najcesce greske roditelja? Icon_minitimePon Nov 14, 2011 1:47 am

grese kad ne slusaju svoju decu, kad su im druge stvari na prvom mestu, kad previse razmaze decu pa se onda pitaju zasto ih deca ne slusaju i zasto prave gluposti, kada ne posvecuju dovoljno kvalitetnog vremena deci, kad ih ne tretiraju kao licnosti koje su njima ravne, vec ih stave u drugi plan, kad tuku decu za svaku sitnicu i kada ih ne podrzavaju u onome sto je deci vazno- koliko god se to njima cinilo glupo ili beznacajno.
Nazad na vrh Ići dole
maja

maja

PočaljiNaslov: Re: najcesce greske roditelja?   najcesce greske roditelja? Icon_minitimePon Nov 14, 2011 1:54 am

meni je najveca greska roditelja sto dozvoljavaju da im bake i deke razmaze decu,cim majka pocne da vice baba odma nemoj on je dobar...to nikako,i nikad ne podrzavajte,treba da se zna srta sme a sta ne...
Nazad na vrh Ići dole
sanjic

sanjic

Broj poruka : 161
Datum upisa : 26.07.2011
Godina : 34

PočaljiNaslov: Re: najcesce greske roditelja?   najcesce greske roditelja? Icon_minitimeČet Nov 17, 2011 6:13 pm

pa ima puno grešaka uvjek se upitam zasto mi je djete tako a znam da sam sama kriva,nekad smo se znali igrat jastucima pa se "lupamo" i smijemo,i sad on meni dode sa nekom igračkom i lupi me Rolling Eyes i onda se ja pitam odakle mu to Very Happy kaze moj muž da mene nema godinu dana tebi bi se djete popelo na glavu Wink
Nazad na vrh Ići dole
maja

maja

PočaljiNaslov: Re: najcesce greske roditelja?   najcesce greske roditelja? Icon_minitimePet Nov 18, 2011 12:16 am

bast tako...velika je greska i psovati pred njima...joj to upijaju kao pijavice...
Nazad na vrh Ići dole
helitra

helitra

Broj poruka : 38
Datum upisa : 11.11.2011
Godina : 46

PočaljiNaslov: Re: najcesce greske roditelja?   najcesce greske roditelja? Icon_minitimePet Nov 18, 2011 1:10 am

Hehehe , off topic :
E Majo, da, bome upijaju.
Moj mali je s 13. mjeseci svasta pricao vec. Kad negdje dodje koga zna, kaze “doba dan“.
I onda odemo na kontrolu kod pedijatrice i ispali “doba dan. jebo doba dan.“
:O Zena umrla od smijeha.
aj sad je mali jbg, al za godinu dana ce razumjet kad mu se objasni da se to ne govori. lol
Nazad na vrh Ići dole
https://www.facebook.com/helena.radic.traore?ref=tn_tinyman
helitra

helitra

Broj poruka : 38
Datum upisa : 11.11.2011
Godina : 46

PočaljiNaslov: Re: najcesce greske roditelja?   najcesce greske roditelja? Icon_minitimePet Nov 18, 2011 1:18 am

A sto se gresaka tice... ma radimo ih milijun vjerovatno. Svi su roditelji neke greske radilu iako su imali najbolje namjere, iz cistog razloga sto je odgojiti dijete najtezi zivotni izazov a djeca ne dolaze s uputstvom za uporabu.
Cak sam uvjerena da mi u danasnje doba gdje sve informacije imamo na dlanu cemo raditi manje gresaka od nasih predaka.Mada, tko zna.
Nazad na vrh Ići dole
https://www.facebook.com/helena.radic.traore?ref=tn_tinyman
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: najcesce greske roditelja?   najcesce greske roditelja? Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

najcesce greske roditelja?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Najčešće greške razvedenih roditelja
» Smiješne početničke greške novopečenih roditelja
» Najčešće greške koje roditelji prave u prvih 6 meseci
» Najčešće greške koje roditelji prave u prvih 6 meseci
»  GREŠKE RODITELJA Ovog ste se grozili, a sad to isto radite svojoj djeci

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu