Viki Admin
Broj poruka : 856 Points : 51189 Reputation : 10 Datum upisa : 25.07.2011 Godina : 38 Lokacija : Sabac
| Naslov: SOPSTVENIM RUKAMA IZVADILA BEBE IZ STOMAKA: Sama se porodila carskim rezom! Pon Feb 02, 2015 6:56 pm | |
| SOPSTVENIM RUKAMA IZVADILA BEBE IZ STOMAKA: Sama se porodila carskim rezom!Geri Vulf prva je porodilja, koja ne samo da je bila svesna tokom čitave procedure carskog reza, već je vlastitim rukama izvadila svoje dve bebe iz stomakaFoto-ilustracija: Profimedia Osnovna zamerka svih budućih majki kada im predlože carski rez jeste to što moraju da budu uspavane tokom operacije, a bebu će prvi put držati u svom naručju tek kad se skroz oporave. Međutim, sada to više ne mora da bude tako.
Foto: Profimedia U Garinom slučaju, to su bliznakinje, Matilda i Vajolet. – Nakon što sam rodila devetoro dece, nisam želela da opet prolazim kroz klasičan carski rez, koji je tako sterilan i hladan, bez ljubavi. Insistirala sam na tome da ovog puta i ja učestvujem u porođaju, tako što ću samo primiti epidural. To je moj stomak, moj porođaj, moje bebe! I, eto, uspelo je! Sve je prošlo u najboljem redu i dobila sam predivne ćerke – ispričala je gospođa Vulf medijima. Da li biste se vi usudili na ovako nešto? | |
|