sanjic
Broj poruka : 161 Points : 48878 Reputation : 0 Datum upisa : 26.07.2011 Godina : 34 Lokacija : hrvatska
| Naslov: što se po zanimanju? Pon Nov 21, 2011 9:19 pm | |
| osim što ste mama što ste završile,radite li i danas u svojoj struci? ja sam završila cvječara,ali nažalost nista od mog posla,tako da razmišljam o prekvalifikaciji | |
|
Ivana Š.NS
Broj poruka : 77 Points : 47715 Reputation : 0 Datum upisa : 10.11.2011 Godina : 43 Lokacija : Novi Sad
| Naslov: Re: što se po zanimanju? Sre Nov 23, 2011 9:36 pm | |
| Ja trenutno pisem diplomski. Treba da diplomiram menadzment u turizmu ali se ni ne nadam poslu u struci jer ga je tesko dobiti, a i kad ga dobijes plate su bezobrazno male, pa cu i ja nesto smisliti- sto se prekvalifikacije tice. Vidim da bolje zive i vise para imaju kozmeticari i frizeri nego fakultetski obrazovane zene. Retko koja ima srece da radi ono sto voli i da je to dobro placeno. | |
|
sanjic
Broj poruka : 161 Points : 48878 Reputation : 0 Datum upisa : 26.07.2011 Godina : 34 Lokacija : hrvatska
| Naslov: Re: što se po zanimanju? Sre Nov 23, 2011 11:00 pm | |
| bas tužno je vidit da se neko školovao godinama da bi posto nešta više,a onda nemoš dobit ni poso..a dobro danas je tako svagde | |
|
suza_kg
Broj poruka : 18 Points : 47571 Reputation : 0 Datum upisa : 18.11.2011
| Naslov: Re: što se po zanimanju? Pon Dec 12, 2011 3:13 pm | |
| ja sam opticar po struci, ali ovde moja diploma se ne priznaje, morala bih ponovo sve... a nisam imala ni volje, ni vremena, trceci za parama.... sad ne radim, a dok se nisam porodila, radila sam u catering firmi, koja se bavila i uredjenjem i dekoracijom prostora za slavlja... pa sam balansirala, radila i jedno i drugo i u restoranu u kuhinji i cistila po kucama.... nije me sramota nikakvog posla, vazno je da mi posao prija i da se dobro zaradjuje.... | |
|
monnika
Broj poruka : 9 Points : 44759 Reputation : 0 Datum upisa : 23.08.2012 Godina : 38 Lokacija : mostar
| Naslov: Re: što se po zanimanju? Pet Avg 24, 2012 10:51 am | |
| hej....zanimanje geodezija!!! mnogi me pitaju,a šta ti je to??? odradila sam pripravnički,sada učim za polaganje državnog ispita pa bi trebala za mjesec dana početi raditi u općini u odjelu za geodetske i imovinsko pravne odnose,katastar!! jako se radujem poslu,em što je državni,em što volim raditi u svojoj struci...a to vam je uplane kuća,određivanje položaja zemljišta,omeđivanje granica,ucrtavanje na planove,prostorno uređenje...ma extra,baš se veselim | |
|
Goga Cvijo
Broj poruka : 6 Points : 42996 Reputation : 0 Datum upisa : 16.02.2013 Godina : 39 Lokacija : Loznica
| Naslov: Re: što se po zanimanju? Sre Feb 27, 2013 12:47 am | |
| Ja sam zavrsila za hemijsko tehnoloskog tehnicara,pa sam se prekvalifikovala za knjigovodstvo i elektronsko poslovanje a trenutno zanimanje majka,domacica,kucna pomocnica,uciteljica itd. sve sto spada u taj posao. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: što se po zanimanju? | |
| |
|