Klub trudnica i mladih mama
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPortalGalerijaLatest imagesTražiRegistruj sePristupitekst
pomocccccc 11418110

pomocccccc

Ići dole 
AutorPoruka
Viki
Admin
Viki

Broj poruka : 856
Datum upisa : 25.07.2011
Godina : 38

pomocccccc Empty
PočaljiNaslov: pomocccccc   pomocccccc Icon_minitimeUto Jul 24, 2012 1:27 pm

Dobar dan drage zene...ja sam u braku bila godinu dana, ali moj muz se pokazao kao sasvim dr osoba od one sa kojom sam izlazila, shvatila sam da me za mnoge stvari laze, s vremena na vr bi bio dobar prema mn, pomagao mi, ali onda bi narednih dana stalno bio sa drustvom, ne obracajuci paznju na mn..u zadnje vr sve se pogorsalo, svaki dan je bio pijan, tukao me, vrijedjao, nije dolazio kuci i kad dodje, dodje jako kasno i spava u dnevnu..zivjeli smo od moje plate, on je svoje pare na sb trosio..prije neki dan sam saznala da ima dr tel, br i drugu zenu sa kojom se svaki dan dop, a ukucana je pod mojim imenom..prije 3 dana sam nasla stan i otisla od njega..on ne spominje da se pomirimo, ali kaze da mu je zivot unisten, otada se ne trijezni, stavlja neke tuzne statuse na fb, pitao me dje mi je stan da ponekad dodje na kafu, ali mu nisam dala adresu..sinoc mi je dolazio par min na posao, kaze samo da me vidi, za ovo 3 dana otkad nisam s njim mnogo se promijenuo, iako je on uvjek uredan, sinoc je bio prljav, obukao neku robu kao koja visi na njemu, puno smrsao..cujem da pravi probleme, da se tuce itd..pa sta da radim??pomozite, molim vas
Nazad na vrh Ići dole
https://trudniceimame.serbianforum.info

pomocccccc
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Klub trudnica i mladih mama :: Pitanja :: Aninimna pitanja sa stranice-
Skoči na: