| Problem :/ | |
|
+6diša_83 miškica I love you mladamama nada92 Miha 10 posters |
Autor | Poruka |
---|
Miha
Broj poruka : 2 Points : 44755 Reputation : 1 Datum upisa : 23.08.2012
| Naslov: Problem :/ Čet Avg 23, 2012 9:53 pm | |
| bok žene,imam problem pa ako bi mi vi mogle reći što da radim.imam 18 godina i imam djete od godinu dana,znam da sam rano rodila,ali to je duga priča.otac tog djeteta ima 19 godina,ne živi samnom i nismo u vezi ni ništa slično.on dođe po malog svaki dan i mali bude kod njega oko 4-5 sati.stvarno je dobar otac i sve je u redu s njim,hoće se brinuti o njemu i ne bježi od obaveza.problem je u tome što ja živim sama u obiteljskoj kući,otac mi je poginuo prije 3 godine,a majka ima parkinsonovu bolest i u bolnici je,sestra mi je udana i živi u njemačkoj.upisala sam faks i namjeravam ići na njega,koliko je pouzdano platiti dadilju da mi čuva sina? bojim se ostaviti nekoj ženi djete(mali je jako vezan za mene),a da ju ne poznajem dobro.molim vas,savjet | |
|
| |
nada92
Broj poruka : 4 Points : 44745 Reputation : 1 Datum upisa : 24.08.2012 Godina : 32
| Naslov: Re: Problem :/ Pet Avg 24, 2012 6:55 pm | |
| drage mame u braku sam godinu dana radimo na dijetu ja i muz al nista imala sam poremecaj hormona policisticne jajnike ...itd nisam dobijala redovito ..pila sam dabraston od januara i sve mi je bilo redovito do 7 mj mada prekinula sam dabraston i pocela piti siofor kasni mi 24 dana uradila sam prosli petak test i pojavila mi se ljubicasta linija kroz tri minute pojavila se i druga al skroz blijeda ....danas sam uradila isto i oet mi se isto pojavilo dali je koja imala isti dogadaj jer jako bi volila da dobijem dijete al nista mi nije sigurno sa tim testom | |
|
| |
mladamama
Broj poruka : 2 Points : 44752 Reputation : 0 Datum upisa : 23.08.2012
| Naslov: Re: Problem :/ Pet Avg 24, 2012 7:26 pm | |
| Draga nada92 tako je bilo i kod mene druga linija je bila skroz blijeda,ali nakon 2 dana sam otisla kod lekara i dobila sam divna vest Evo sad cekamo bebicu,juce mi je bio termin ,ali nekako jos mu se sedi kod mame Zelim ti srecu i nadam se na najbolje,pa javi sta ima.pozz | |
|
| |
Miha
Broj poruka : 2 Points : 44755 Reputation : 1 Datum upisa : 23.08.2012
| Naslov: Re: Problem :/ Sub Avg 25, 2012 1:17 am | |
| - Miha ::
- bok žene,imam problem pa ako bi mi vi mogle reći što da radim.imam 18
godina i imam djete od godinu dana,znam da sam rano rodila,ali to je duga priča.otac tog djeteta ima 19 godina,ne živi samnom i nismo u vezi ni ništa slično.on dođe po malog svaki dan i mali bude kod njega oko 4-5 sati.stvarno je dobar otac i sve je u redu s njim,hoće se brinuti o njemu i ne bježi od obaveza.problem je u tome što ja živim sama u obiteljskoj kući,otac mi je poginuo prije 3 godine,a majka ima parkinsonovu bolest i u bolnici je,sestra mi je udana i živi u njemačkoj.upisala sam faks i namjeravam ići na njega,koliko je pouzdano platiti dadilju da mi čuva sina? bojim se ostaviti nekoj ženi djete(mali je jako vezan za mene),a da ju ne poznajem dobro.molim vas,savjet | |
|
| |
I love you
Broj poruka : 13 Points : 44770 Reputation : 7 Datum upisa : 23.08.2012
| Naslov: Re: Problem :/ Sub Avg 25, 2012 2:49 pm | |
| Mame sta mislite jel rano 10-ti dan od kako kasni menga uraditi test za trudnocu?Sta mislite kad je najbolje uraditi, a da pokaze kako treba?Hvala:) | |
|
| |
miškica
Broj poruka : 1 Points : 44731 Reputation : 0 Datum upisa : 25.08.2012 Godina : 34
| Naslov: Re: Problem :/ Sub Avg 25, 2012 3:35 pm | |
| pozdrav mame,je li koja od vas koristila klomifen,juče san bila kod gin,razgovarali smo šta bi bilo najbolje ,kojom terapijom da počnem,imam polic ,jajnike,u braku sam 2 god ,radimo na bebi ali ništa imate kakve savjete | |
|
| |
diša_83
Broj poruka : 2 Points : 44732 Reputation : 0 Datum upisa : 25.08.2012
| Naslov: Re: Problem :/ Sub Avg 25, 2012 9:25 pm | |
| I love you,nije rano za test,slobodno ga uradi,...al najsigurnije ti je na jutarnju mokracu,... | |
|
| |
I love you
Broj poruka : 13 Points : 44770 Reputation : 7 Datum upisa : 23.08.2012
| Naslov: Re: Problem :/ Sub Avg 25, 2012 10:14 pm | |
| Uradit cu ga cim ga kupim, a sutra je nedelja, tako da ce sacekat ponedeljak. Nadam se pozitivnim dvjema crticama ))) | |
|
| |
malica
Broj poruka : 1 Points : 44521 Reputation : 0 Datum upisa : 15.09.2012
| Naslov: Re: Problem :/ Ned Sep 23, 2012 11:59 am | |
| drage mame.u braku sam vec 2 godine.imam 17 godina i zelim djete.znam da je to malo prerano ali to je meni zivotni san.isla sam svakom gin kojeg poznajem ali uzalud.muz mi je isao i ima nedovoljno spermica i pokretni su 60%.pije tablete PROFERTIL i s njim ce sve bit uredu .ja sam imala policisticne jajnike i poremecaj hormona...imala sam neredovnu mengu ..pila sam tablete DABROSTON,DIANE i jos jedne sam pila 5 mjeseci al nista sve uzalud.uvjek imam prehladu mokracnih kanalica i jajnika .neznam kako da to rijesim pila sam sve ali ne pomaze ..molim vas ako je ko imao ovakav problem nek mi javi kako ga rijesit ...molim vas UNAPRIJED HVALA | |
|
| |
pipi21
Broj poruka : 2 Points : 44442 Reputation : 0 Datum upisa : 23.09.2012 Godina : 34
| Naslov: Re: Problem :/ Uto Sep 25, 2012 11:40 am | |
| Pozdrav!! Ovako moje pitanje je sljedece..menstruacija mi kasni 7 dana,ali kako pomalo nemam redovite menstruacije bas u dan malo sam cekala prije nego uradim test da vidim hoce doc,ja i muž radimo na bebici prije godinu dana sam ostala trudna,ali sam imala spontani u 9 tjednu i sad iscekujemo bebicu simptome nemam nikakve bas kao i prvi put kad sam ostala trudna imam samo kao i pred mengu bolne grudi al mucnine nikakve,i osjetim lagana probadanja ponekad kao kad trebam dobit mengu pa uvijek pomislim jaooo evo je kad ono nista,pa me malo i strah.. pa me zanima sta vi mislite dali sam trudna i dali je netko imo slicno iskustvo..!!?? Hvala!! | |
|
| |
sofos
Broj poruka : 1 Points : 44094 Reputation : 3 Datum upisa : 28.10.2012 Godina : 37 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Problem :/ Ned Okt 28, 2012 12:10 pm | |
| Mozete li mi pomoci kako da napravim caj od kima?, odnosno koja je razmera, i kada i koliko davati detetu? Hvalaaa ))) | |
|
| |
julija
Broj poruka : 4 Points : 43696 Reputation : 0 Datum upisa : 07.12.2012 Godina : 44
| Naslov: Re: Problem :/ Pet Dec 07, 2012 11:18 pm | |
| sofos - staviš 2 dcl vode i par zrnaca (desetak) kima. čaj daješ kad hoćeš, možeš čak davati umesto vode... ako ti treba za grčeve imaš u apoteci kapi recimo espumisan nije loš... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Problem :/ | |
| |
|
| |
| Problem :/ | |
|