Klub trudnica i mladih mama
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPortalGalerijaLatest imagesTražiRegistruj sePristupitekst
Porodilište 11418110

Porodilište

Ići dole 
+6
maja
MK
keka_85
sanja81
sanjic
carica_orhideja
10 posters
AutorPoruka
bebebebebebe

Broj poruka : 2
Datum upisa : 11.05.2012

Porodilište Empty
PočaljiNaslov: Re: Porodilište   Porodilište Icon_minitimePet Maj 11, 2012 2:24 pm

Ja sam se porodila u mesari u Nevesinju! Kazem mesari jer je to naziv koji najbolje opisuje takvu bolnicu, a buduci da i mesar poradja zene, to je pun pogodak! Nemam rijeci kojima bih opisala svoje bjesnilo! Posle takvoga ''tretmana'' nijedna zena vise nikad nece krociti u bilo koju bolnicu!!! Blago svakoj mami koja ce taj dan pamtiti cijeli zivot..., pamticu ga i ja, ali samo po hororu koji ne mogu izbrisati dok zivim! Pozdrav svim mamicama i trudnicama i ako se nekada nadjete u Nevesinju, nazovi ''doktor'' je ranko kokotovic, nije zasluzio da mu napisem ime velikim slovom jer TO nije covjek!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
beba kiara

Broj poruka : 3
Datum upisa : 04.02.2012

Porodilište Empty
PočaljiNaslov: Re: Porodilište   Porodilište Icon_minitimeSub Feb 04, 2012 3:58 pm

ja sam se porodila u sisku,kako je rodiliste novo super je opremljeno,ali kreveti su ipak najbolji od svega...mogu reci i da mi fali... Very Happy hrana...pa i nije toliko losa,al mogli bi je zasoliti!!!
Nazad na vrh Ići dole
ivanamia2010
Admin
ivanamia2010

Broj poruka : 55
Datum upisa : 13.10.2011
Godina : 38

Porodilište Empty
PočaljiNaslov: Re: Porodilište   Porodilište Icon_minitimeUto Jan 17, 2012 6:02 pm

I ja sam se porodila u GAK Narodni frond i nisam imala bas toliko lose iskustvo,sestre su malo bile nemarne,ali ima i onih koje su bile predivne:)
Nazad na vrh Ići dole
carica_orhideja
Admin 2
Admin 2
carica_orhideja

Broj poruka : 93
Datum upisa : 25.07.2011

Porodilište Empty
PočaljiNaslov: Re: Porodilište   Porodilište Icon_minitimeČet Dec 15, 2011 11:53 am

Užas za Betaniju No

Ja sam rodila u Hrvatskoj, u Sisku, i zadovoljna sam... Bolnica je nova, 4 kreveta u jednoj sobi, na svaku sobu kupatilo, TV, alarm, higijena stvarno na nivou, jedino je hrana malo bljutava Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
suza_kg

Broj poruka : 18
Datum upisa : 18.11.2011

Porodilište Empty
PočaljiNaslov: Re: Porodilište   Porodilište Icon_minitimeSub Dec 03, 2011 1:33 pm

ja sam decu radjala u nemackoj... nemam reci... place mi se kad pomislim na porodilista u srbiji... ljubaznost doktora, sestara, babica, azurnost i briga oko majke i bebe kakva se moze samo pozeleti... svaka soba ima kupatilo, koje blista od cistoce, wc solja, hm, ja sam bila zapanjena, lepo sednete i kad obavite nuzdu, ima dugme, pustite vodu, pa dugme, i lepo vas opere, pa dugme, kao fen, osusi vas... seba med proivodi za tusiranje i sampon,, mada mozete i svoje poneti, fen, peskiri mekani i mirisu na cisto... u sobama po dva kreveta... kreveti se podesavaju, visina i polozaj, svaki krevet ima svoj fix telefon, tv, alarm za komunikaciju sa osobljem, kad pozovete, za minut je neko kraj vas... internet...posteljina cista, kao nova... beba je sa mamom svo vreme, mada je mozete odneti kod sestara, ako zelite da se naspavate... soba za dojenje, za desetak zena ( bebu mozete dojiti u vasoj sobi, ali ako zelite pomoc babice, da vas malo obuci, onda idete u sobu za dojenje) hrana super, za dorucak i veceru otvoren bife, 4-5 vrsta hleba, 4-5 vrsta salame, razne pastete, namazi, marmelade, sirevi, salate, voce, mleko, cajevi, kafa... a za rucak vam donose u sobu... 3 vrste jela, svakog dana razlicito, pa birate... nosite svoj ves, svoju pidzamu... ma super... posle ovoga ovde, tesko bih se odkucila da radjam u srbiji...
Nazad na vrh Ići dole
maja

maja

Broj poruka : 301
Datum upisa : 09.11.2011
Godina : 33

Porodilište Empty
PočaljiNaslov: Re: Porodilište   Porodilište Icon_minitimeSre Nov 16, 2011 2:23 pm

porodila sam se u gak narodni fron,i jako sam jako zadocvoljna,osoblje je super,a dr tajfun kako ga sestre i njegove kolege zovu je zakon za porodilje...hihihi
Nazad na vrh Ići dole
MK

Broj poruka : 83
Datum upisa : 14.11.2011

Porodilište Empty
PočaljiNaslov: Re: Porodilište   Porodilište Icon_minitimeSre Nov 16, 2011 12:23 pm

Porodila sam se u Betaniji u Novom Sadu 2008 u jednoj od navodno naj boljih modernih bolnica u Evropi????Zgrada je sagradjena u obliku kruga porodjajne sale su kruzno poredjane jedna do druge i zazidane zidovima od stakla tako da dok lezite na porodjanom stolu gledate u susednoj sali sta se dogadja, kako operisu itd.Na veceima u porodjajnom bloku nema vrata nema daske na vc-u i nema papira za oblaganje vc-a.Stolovi za porodjaj su prilagodjeni zenama koje su dva metra visoke a one koje to nisu sa 10 prstiju otvorene moraju skakati, nskakti i pentrati se na njih u bolovima bez pomoci.Tok informacija je ima brzinu puz tako da ako nemate veze moze proci i 24h da vas ne obaveste dali je sve ok sa vasim detetom ako ga zbog nekog razloga odnesu.Sobe su ok li je centrlna klim uglavnom u kvaru p kada se porodite na 32 stepena , imate temperaturu, pokvarenu roletnu i sunce koje vam direktno przi novorodjence nije dobar osecaj.Higijena kupatila nije stvar higijenicara nego porodilj, dve sobe idu na jedno kupatilo u kome sve pliva u krvi i lohijama a ponekad se nadje i koje gocance u tus kabini.Carsav u kome ste se porodili sa sve krvlju i rupicama ce vm biti promenjen nakon 3-4 dana. Krevetac u kome sapavaju bebe ppored mjke je zrdjao stranice se ne mogu spustiti tako da majka mora ustati i otici na drugu stranu kreveta da bi izvadila dete da doji sa sve ranom i bolovima.U beby frendly sistemu majke su zaduzene za sve oko bebe od momenta porodjja tako da kupanje i presvlacenje same radite od porodjaja.Ukoliko imte nesrecu da dobijete mstitis jer se niste boze moj rodile sa predznanjem o dojenju mucucete se same jer ko sto kazu sestre niko vas nije terao da pravite dete.Predivna bolnica , prosto covek da pozeli petodro dece.
Nazad na vrh Ići dole
keka_85

keka_85

Broj poruka : 6
Datum upisa : 13.11.2011

Porodilište Empty
PočaljiNaslov: Re: Porodilište   Porodilište Icon_minitimeNed Nov 13, 2011 12:40 am

Porodila sam se u januaru 2010 godine u porodilistu KBC Zvezdara i mogu Vam reci da sam prezadovoljna...
Inace je porodiliste staro ,jedno kupatilo na 10 soba,malo carsava,jedna sala sa 4 boxa... ali sve to nije bitno ...po meni je bitan tretman lekara i osoblja...
Inace je cisto ,redovno peru i briskaju ...
Eto toliko od mene ....
Nazad na vrh Ići dole
sanja81

sanja81

Broj poruka : 14
Datum upisa : 29.07.2011
Godina : 43

Porodilište Empty
PočaljiNaslov: Re: Porodilište   Porodilište Icon_minitimeČet Avg 18, 2011 11:18 am

ja jesam zadovoljna,porodila sam se u mostaru,u zapadnom mostaru posto je kod nas sve podjeljeno(za one koji mozda ne znaju) nova bolnica,svaka soba svoje kupatilo ima,svaka zena u posebnoj radjaonici radja,super je sada,i sestre su super i higijena odlicna,one cistacice uvijek nesto briskaju svaka cast
Nazad na vrh Ići dole
sanjic

sanjic

Broj poruka : 161
Datum upisa : 26.07.2011
Godina : 34

Porodilište Empty
PočaljiNaslov: Re: Porodilište   Porodilište Icon_minitimeUto Avg 16, 2011 9:43 pm

prezadovoljna Smile od osoblja,hrane,čistoče same rađaone..sve je bilo prekrasno,sestre i doktori stvarno super..nemam ni jedne kritike
Nazad na vrh Ići dole
carica_orhideja
Admin 2
Admin 2
carica_orhideja

Broj poruka : 93
Datum upisa : 25.07.2011

Porodilište Empty
PočaljiNaslov: Porodilište   Porodilište Icon_minitimeUto Avg 16, 2011 10:29 am

Da li ste zadovoljni tretmanom u vašem porodilištu?
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Porodilište Empty
PočaljiNaslov: Re: Porodilište   Porodilište Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Porodilište
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Šta je potrebno poneti u porodilište
» Šta svaka trudnica treba da ponese u porodilište