Klub trudnica i mladih mama
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPortalGalerijaLatest imagesTražiRegistruj sePristupitekst
Visoka temperatura kod beba 11418110

Visoka temperatura kod beba

Ići dole 
+2
sanjic
maja
6 posters
AutorPoruka
maja

maja

Broj poruka : 301
Datum upisa : 09.11.2011
Godina : 33

Visoka temperatura kod beba Empty
PočaljiNaslov: Visoka temperatura kod beba   Visoka temperatura kod beba Icon_minitimePet Nov 11, 2011 5:06 pm

kako ste reagovali kada ste prvi put videli da vasa bebica ima visoku temperaturu?
Nazad na vrh Ići dole
sanjic

sanjic

Broj poruka : 161
Datum upisa : 26.07.2011
Godina : 34

PočaljiNaslov: Re: Visoka temperatura kod beba   Visoka temperatura kod beba Icon_minitimePet Nov 11, 2011 7:45 pm

Very Happy to je bilo odmah pravac hitna.nisam se najbolje snalazila mjerila sam temp.i kad je prošlo granicu stavila sam čapić,ali i dalje me bilo strah.primljeni smo bili kod jednog dobrog doktora koji nam je dao stavjete kako smanjiti temperaturu.znači kupanje,prozračivanje sobe i još puno korisnih savjeta
Nazad na vrh Ići dole
maja

maja

PočaljiNaslov: Re: Visoka temperatura kod beba   Visoka temperatura kod beba Icon_minitimeSub Nov 12, 2011 12:49 am

ja se uzasno plasim visoke temperature,sve ostalo donekle moze ali nju ne volim uopsteeeeeeeee...moj je bebac bio prehladio curio mu nos kasljao kijao...ja nedelju dana nisam uopste spavala plasila se da ne dobije temperaturu i non stop mi je ruka bila na njegovoj glavici... Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
helitra

helitra

Broj poruka : 38
Datum upisa : 11.11.2011
Godina : 46

PočaljiNaslov: Re: Visoka temperatura kod beba   Visoka temperatura kod beba Icon_minitimeSub Nov 12, 2011 1:10 am

Moj evo u 17 mjeseci stecom jos nije bio bolestan.
Ali s 13 mjeseci 10 dana nakon PRIORIX cjepiva dobio naglo (citaj: u 15 minuta) temp. 39.5 .
Usrala sam se!!!! :O
Stavila mu lupocet baby cepic i spala je na 37.5 pa smo jurili kod pedijatra.
Nakon laboratorijskih nalaza i detaljnog pregleda ispalo je da je reakcija na cjepivo , iako se ono navodno bolje podnosi od MoPaRu-a. Al eto, nikad se ne zna.
Uglavnom doktorica je rekla da ce to trajati jedan dan.
Taj dan mu je temp rasla do 39 i sa spustala pa opet rasla jos dosta puta, ali zaista, nakon isteks tocno 24h pala na 36.6 i ko da nista nije bilo.
Uh, bilo mi je grozno
Nazad na vrh Ići dole
https://www.facebook.com/helena.radic.traore?ref=tn_tinyman
nataly

nataly

Broj poruka : 34
Datum upisa : 27.07.2011

PočaljiNaslov: Re: Visoka temperatura kod beba   Visoka temperatura kod beba Icon_minitimeSub Nov 12, 2011 9:59 am

maja ::
ja se uzasno plasim visoke temperature,sve ostalo donekle moze ali nju ne volim uopsteeeeeeeee...moj je bebac bio prehladio curio mu nos kasljao kijao...ja nedelju dana nisam uopste spavala plasila se da ne dobije temperaturu i non stop mi je ruka bila na njegovoj glavici... Very Happy

Prepisujem Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
carica_orhideja
Admin 2
Admin 2
carica_orhideja

Broj poruka : 93
Datum upisa : 25.07.2011

PočaljiNaslov: Re: Visoka temperatura kod beba   Visoka temperatura kod beba Icon_minitimeSub Nov 12, 2011 11:57 am

helitra ::
Moj evo u 17 mjeseci stecom jos nije bio bolestan.
Ali s 13 mjeseci 10 dana nakon PRIORIX cjepiva dobio naglo (citaj: u 15 minuta) temp. 39.5 .
Usrala sam se!!!! :O
Stavila mu lupocet baby cepic i spala je na 37.5 pa smo jurili kod pedijatra.
Nakon laboratorijskih nalaza i detaljnog pregleda ispalo je da je reakcija na cjepivo , iako se ono navodno bolje podnosi od MoPaRu-a. Al eto, nikad se ne zna.
Uglavnom doktorica je rekla da ce to trajati jedan dan.
Taj dan mu je temp rasla do 39 i sa spustala pa opet rasla jos dosta puta, ali zaista, nakon isteks tocno 24h pala na 36.6 i ko da nista nije bilo.
Uh, bilo mi je grozno

Mi smo cijepljeni istim i nismo imali nikakvu reakciju Surprised Mlađa cura uskoro puni godinu pa bi i ona trebala to primiti, nadam se da neće biti reakcije...
Nazad na vrh Ići dole
veronika

veronika

Broj poruka : 54
Datum upisa : 05.09.2011
Godina : 38

PočaljiNaslov: Re: Visoka temperatura kod beba   Visoka temperatura kod beba Icon_minitimeSub Nov 12, 2011 12:15 pm

Ja se stvarno plasim visoke temperature,moj stariji sin cim se prehladi,naprimjer mu curi nosic odma dobije temperaturu i to visoku jednom mu je bila 40,1 i od jednom mu je tolika skocila tada sam se stvarno prepala sreca bila mi je mama pa smo brzo reagovale i odvele ga doktoru.Inace goktorica je rekla da je sklon visokoj temperaturi i cim se pojavi da ga vodimo doktoru.
A mladji jos nikada nije imao temperaturu,bio je jednom bolestan jako upaljeno grlo pocetak bronhitisa ali nije imao temperaturu.
Nazad na vrh Ići dole
maja

maja

PočaljiNaslov: Re: Visoka temperatura kod beba   Visoka temperatura kod beba Icon_minitimeSre Nov 16, 2011 2:49 pm

nataly recicu te uciteljici,wto si prepisala...hihhihihhihi salim se
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Visoka temperatura kod beba   Visoka temperatura kod beba Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Visoka temperatura kod beba
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Kako beba treba da napreduje i kako treba da izgleda stolica i mokrenje kod beba
» Temperatura kod dece
» Povišena temperatura - kada i kako je snižavati?
» Refleksi kod beba
» Disanje beba

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Klub trudnica i mladih mama :: Porodica :: Deca-
Skoči na: