| Visoka temperatura kod beba | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
maja
Broj poruka : 301 Points : 48083 Reputation : 2 Datum upisa : 09.11.2011 Godina : 33 Lokacija : beograd
| Naslov: Visoka temperatura kod beba Pet Nov 11, 2011 5:06 pm | |
| kako ste reagovali kada ste prvi put videli da vasa bebica ima visoku temperaturu? | |
|
| |
sanjic
Broj poruka : 161 Points : 48878 Reputation : 0 Datum upisa : 26.07.2011 Godina : 34 Lokacija : hrvatska
| Naslov: Re: Visoka temperatura kod beba Pet Nov 11, 2011 7:45 pm | |
| to je bilo odmah pravac hitna.nisam se najbolje snalazila mjerila sam temp.i kad je prošlo granicu stavila sam čapić,ali i dalje me bilo strah.primljeni smo bili kod jednog dobrog doktora koji nam je dao stavjete kako smanjiti temperaturu.znači kupanje,prozračivanje sobe i još puno korisnih savjeta | |
|
| |
maja
Broj poruka : 301 Points : 48083 Reputation : 2 Datum upisa : 09.11.2011 Godina : 33 Lokacija : beograd
| Naslov: Re: Visoka temperatura kod beba Sub Nov 12, 2011 12:49 am | |
| ja se uzasno plasim visoke temperature,sve ostalo donekle moze ali nju ne volim uopsteeeeeeeee...moj je bebac bio prehladio curio mu nos kasljao kijao...ja nedelju dana nisam uopste spavala plasila se da ne dobije temperaturu i non stop mi je ruka bila na njegovoj glavici... | |
|
| |
helitra
Broj poruka : 38 Points : 47652 Reputation : 0 Datum upisa : 11.11.2011 Godina : 46 Lokacija : Earth and around
| Naslov: Re: Visoka temperatura kod beba Sub Nov 12, 2011 1:10 am | |
| Moj evo u 17 mjeseci stecom jos nije bio bolestan. Ali s 13 mjeseci 10 dana nakon PRIORIX cjepiva dobio naglo (citaj: u 15 minuta) temp. 39.5 . Usrala sam se!!!! :O Stavila mu lupocet baby cepic i spala je na 37.5 pa smo jurili kod pedijatra. Nakon laboratorijskih nalaza i detaljnog pregleda ispalo je da je reakcija na cjepivo , iako se ono navodno bolje podnosi od MoPaRu-a. Al eto, nikad se ne zna. Uglavnom doktorica je rekla da ce to trajati jedan dan. Taj dan mu je temp rasla do 39 i sa spustala pa opet rasla jos dosta puta, ali zaista, nakon isteks tocno 24h pala na 36.6 i ko da nista nije bilo. Uh, bilo mi je grozno | |
|
| |
nataly
Broj poruka : 34 Points : 48719 Reputation : 0 Datum upisa : 27.07.2011 Lokacija : Beograd
| |
| |
carica_orhideja Admin 2
Broj poruka : 93 Points : 48861 Reputation : 2 Datum upisa : 25.07.2011 Lokacija : Hrvatska
| Naslov: Re: Visoka temperatura kod beba Sub Nov 12, 2011 11:57 am | |
| - helitra ::
- Moj evo u 17 mjeseci stecom jos nije bio bolestan.
Ali s 13 mjeseci 10 dana nakon PRIORIX cjepiva dobio naglo (citaj: u 15 minuta) temp. 39.5 . Usrala sam se!!!! :O Stavila mu lupocet baby cepic i spala je na 37.5 pa smo jurili kod pedijatra. Nakon laboratorijskih nalaza i detaljnog pregleda ispalo je da je reakcija na cjepivo , iako se ono navodno bolje podnosi od MoPaRu-a. Al eto, nikad se ne zna. Uglavnom doktorica je rekla da ce to trajati jedan dan. Taj dan mu je temp rasla do 39 i sa spustala pa opet rasla jos dosta puta, ali zaista, nakon isteks tocno 24h pala na 36.6 i ko da nista nije bilo. Uh, bilo mi je grozno Mi smo cijepljeni istim i nismo imali nikakvu reakciju Mlađa cura uskoro puni godinu pa bi i ona trebala to primiti, nadam se da neće biti reakcije... | |
|
| |
veronika
Broj poruka : 54 Points : 48339 Reputation : 0 Datum upisa : 05.09.2011 Godina : 38 Lokacija : Sarajevo
| Naslov: Re: Visoka temperatura kod beba Sub Nov 12, 2011 12:15 pm | |
| Ja se stvarno plasim visoke temperature,moj stariji sin cim se prehladi,naprimjer mu curi nosic odma dobije temperaturu i to visoku jednom mu je bila 40,1 i od jednom mu je tolika skocila tada sam se stvarno prepala sreca bila mi je mama pa smo brzo reagovale i odvele ga doktoru.Inace goktorica je rekla da je sklon visokoj temperaturi i cim se pojavi da ga vodimo doktoru. A mladji jos nikada nije imao temperaturu,bio je jednom bolestan jako upaljeno grlo pocetak bronhitisa ali nije imao temperaturu. | |
|
| |
maja
| Naslov: Re: Visoka temperatura kod beba Sre Nov 16, 2011 2:49 pm | |
| nataly recicu te uciteljici,wto si prepisala...hihhihihhihi salim se | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Visoka temperatura kod beba | |
| |
|
| |
| Visoka temperatura kod beba | |
|