| Slatkisi :) | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
nataly
Broj poruka : 34 Points : 48729 Reputation : 0 Datum upisa : 27.07.2011 Lokacija : Beograd
| Naslov: Slatkisi :) Pet Nov 11, 2011 10:53 pm | |
| Kada ste pocele deci davati slatkise i koje? Da li vasa deca jedu slatkise i koliko cesto? | |
|
| |
maja
Broj poruka : 301 Points : 48093 Reputation : 2 Datum upisa : 09.11.2011 Godina : 33 Lokacija : beograd
| Naslov: Re: Slatkisi :) Sub Nov 12, 2011 12:32 am | |
| jos uvek smo mali za slatkise,ali ne dao Bog da voli slatkise ko moj suprug...on se davi u slatkisima,obozava ih...jede svee ali bukvalno sve slatkise... | |
|
| |
helitra
Broj poruka : 38 Points : 47662 Reputation : 0 Datum upisa : 11.11.2011 Godina : 46 Lokacija : Earth and around
| Naslov: Re: Slatkisi :) Sub Nov 12, 2011 1:25 am | |
| Od cca 9.5 - 10 mjeseci je poceo da jede kinder cokoladu ponekad. Onda oko godine dana pojeo malo torte s keksom par puta u restoranu...yummyyyy. Od 14. mj jede onaj Riso od Mullera riza na mlijeku s vocnim ili cokoladnim preljevom, Monte, Dukatino, Puding, Kinder pinqui,keks Domacica... Dnevno pojede mozda jednu kinder cololadicu (15g), ili par domacica keksica, ili mali monte. Ali ako pojede nesto od toga niti ne trazi jos nesto, a zna provi i par dana da ne jede uopce slatkise nego voce. | |
|
| |
sanjic
Broj poruka : 161 Points : 48888 Reputation : 0 Datum upisa : 26.07.2011 Godina : 34 Lokacija : hrvatska
| Naslov: Re: Slatkisi :) Sub Nov 12, 2011 10:25 pm | |
| pa negdje sa godinu dana.uglavnom sam kupovala dječije čokoladice. nisam pretjerivala uvjek sam mu radije dala smoki ili nesta slano za grickat | |
|
| |
veronika
Broj poruka : 54 Points : 48349 Reputation : 0 Datum upisa : 05.09.2011 Godina : 38 Lokacija : Sarajevo
| Naslov: Re: Slatkisi :) Sub Nov 12, 2011 10:40 pm | |
| Mi smo poceli sa godinu dana sa kinder cokoladom i monteom,sada ima dvije i po isto jede samo voli zadnje vrijeme i kolace.Ne pretjerujemo sa slatkisima dnewvno jednom nesto od slatkog,zato puno jede voca | |
|
| |
Ivana Š.NS
Broj poruka : 77 Points : 47725 Reputation : 0 Datum upisa : 10.11.2011 Godina : 43 Lokacija : Novi Sad
| Naslov: Re: Slatkisi :) Sub Nov 12, 2011 11:04 pm | |
| Nisam za rano uvodjenje slatkisa, pogotovo kupljenih. Trudimo se da im sto manje dajemo.Naravno, pocastimo ih u toku dana nekom sitnicom ali pre toga ,zna se rucak, voce pa tek onda moze nesto. Inace trudim se da im pravim kolace i tortice, nego da im kupujem. Nekako sam sigurnija u ispravnost toga sto jedu. Pre prvog rodjendana nisu jeli slatkise osim ,tipa-napravim jedva slatke kiflice i sl. Tek posle god. sam pocela da im dajem kinder i sl. Izbegavam druge mlecne cokolade i trudim se da sto manje jedu lizalice i bombone-al nemogu babi da dokazem da nije zdravo za zube.... | |
|
| |
MK
Broj poruka : 83 Points : 47696 Reputation : 0 Datum upisa : 14.11.2011
| Naslov: Re: Slatkisi :) Sre Nov 16, 2011 10:02 pm | |
| Ja sam mog od starta učila i navikla na zdravo nisam morala posebno da ga teram da ne jede junk food jer u suštini uvođenjem zdravih namernica stekao je dobre navike koje ne moram posebno korigovati .Sada kada mu neko donese eurokrem blok ili kinder zagrize i ostavi hvala bogu jer je grozno.Čokoladu smo čini mi se dali prvi put sa godinu i po i to onu običnu pravu gorku od 70% kakoa što u suštini čokoladu čini zdravom, što ima više masti, šećera, mleka u prahu to je približnija junk foodu.Obožava da gricka voće sveže, pečeno, kuvano na pari, domaće sokiće, domaći voćni jogurt ponekad pravim koju domaću pitu sa voćem, voli da gricka suve borovnice, brusnice orašasto voće.Od grickalica ima jedan porok a to su kokice njih obožava al gledam da ih sama pravim a ne da kupujem one gotove za mikrovalnu jer su pre masne.A sve sam ovo postigla tako što sam jako držala pod koncem ponašanje baba i deda i nisam im dozvolila da mu kupuju i daju gluposti da jede i sada se lepo toliko navikao i voli dobre stvari da sam procenjuje šta je dobro za njega | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Slatkisi :) | |
| |
|
| |
| Slatkisi :) | |
|