Klub trudnica i mladih mama
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPortalGalerijaLatest imagesTražiRegistruj sePristupitekst
Ćilibarske/jantarne ogrlice 11418110

Ćilibarske/jantarne ogrlice

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
maja

maja

Broj poruka : 301
Datum upisa : 09.11.2011
Godina : 33

Ćilibarske/jantarne ogrlice Empty
PočaljiNaslov: Ćilibarske/jantarne ogrlice   Ćilibarske/jantarne ogrlice Icon_minitimeSub Nov 12, 2011 1:38 am

da li imate iskusta sa ogrlicama od cilibara,koliko su vam pomogle,kad ste poceli da ih koristite?
Nazad na vrh Ići dole
veronika

veronika

Broj poruka : 54
Datum upisa : 05.09.2011
Godina : 38

PočaljiNaslov: Re: Ćilibarske/jantarne ogrlice   Ćilibarske/jantarne ogrlice Icon_minitimeSub Nov 12, 2011 12:07 pm

Mi imamo iskustva sa cilibarskom ogrlicom,
prije dvadesetak dana niko nam je prvi zubic moj sin je plako dva dana nije spavao niti je jeo non stop je bio nervozan.I onda smo kupili cilibarsku ogrlicu i za 15 dana su nam nikla jos 3 zubica bez ikakve nervoze i plakanja jedini simptom koji je imao je bilo baljenje i stavljanje rukica usta.
Nama je puno pomogla
Nazad na vrh Ići dole
carica_orhideja
Admin 2
Admin 2
carica_orhideja

Broj poruka : 93
Datum upisa : 25.07.2011

PočaljiNaslov: Re: Ćilibarske/jantarne ogrlice   Ćilibarske/jantarne ogrlice Icon_minitimeSub Nov 12, 2011 12:28 pm

Ja ne vjerujem u te džiža bidže sunny
Nazad na vrh Ići dole
sanjic

sanjic

Broj poruka : 161
Datum upisa : 26.07.2011
Godina : 34

PočaljiNaslov: Re: Ćilibarske/jantarne ogrlice   Ćilibarske/jantarne ogrlice Icon_minitimeSub Nov 12, 2011 4:30 pm

ja to nisam koristila, kupovala sam one gelove za zube,al sam čula od dosta žena da pomaže
Nazad na vrh Ići dole
maja

maja

Broj poruka : 301
Datum upisa : 09.11.2011
Godina : 33

PočaljiNaslov: Re: Ćilibarske/jantarne ogrlice   Ćilibarske/jantarne ogrlice Icon_minitimeSub Nov 12, 2011 4:35 pm

i te3 kako pšomaze...moja beba nije prestajala da place imali smo jake grceve,plakali smo non stop,ja sam poludela,e onda mi je sestra iz svedske poslala ogrlicu,i jeste nam pomoglo od tad hvala bogu...nema nikakvog bola,i uvek smo nasmejani olacemo samo kad smo gladni...
Nazad na vrh Ići dole
Maka

Broj poruka : 34
Datum upisa : 11.11.2011
Godina : 39

PočaljiNaslov: Re: Ćilibarske/jantarne ogrlice   Ćilibarske/jantarne ogrlice Icon_minitimeSre Dec 14, 2011 3:33 pm

Moj sin ima 6 meseci i pre 15-ak dana mu je izbio prvi zubic uz balavljenje, trpanje rukica u usta, ne spavanje, nervoziranje i tek tada sam resila da probam da mu kupim ogrlicu od cilibara. Kada sam je stavila, posle nedelju dana je izbio i drugi, ali nismo ni osetili...samo je gurao ruke u usta i to je sve. Sad...da li je do ogrlice ili ne...nemam pojma... Neko kaze da stvarno pomaze, neko da ne pomaze... Ovo je nase iskustvo. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ćilibarske/jantarne ogrlice   Ćilibarske/jantarne ogrlice Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Ćilibarske/jantarne ogrlice
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Klub trudnica i mladih mama :: Porodica :: Deca-
Skoči na: