| vencanje iz bajke.. | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
maja
Broj poruka : 301 Points : 48083 Reputation : 2 Datum upisa : 09.11.2011 Godina : 33 Lokacija : beograd
| Naslov: vencanje iz bajke.. Sub Nov 12, 2011 1:21 am | |
| da li vam je vencanje bilo bas onako kakvo ste sanjali? | |
|
| |
nataly
Broj poruka : 34 Points : 48719 Reputation : 0 Datum upisa : 27.07.2011 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: vencanje iz bajke.. Sub Nov 12, 2011 9:56 am | |
| Pa i nije bas sve bilo kako sam zamisljala, ali dobro. U pitanju su sitnice. Sve u svemu bila je velika i vesela svadba | |
|
| |
JasnaK
Broj poruka : 27 Points : 48702 Reputation : 1 Datum upisa : 28.07.2011 Lokacija : Sisak
| Naslov: Re: vencanje iz bajke.. Sub Nov 12, 2011 6:38 pm | |
| Ja se nisam vjenčala a mislim da i neću:)) Ja sam gora od muških, kad pomislim na to da smo i na papiru vjenčani.... Ne bih baš ) Ovako sam nekako više slobodna:) Jedino što mi je žao je vjenčanica jer sam uvijek željela obući je:)) | |
|
| |
Ivana Š.NS
Broj poruka : 77 Points : 47715 Reputation : 0 Datum upisa : 10.11.2011 Godina : 43 Lokacija : Novi Sad
| Naslov: Re: vencanje iz bajke.. Sub Nov 12, 2011 6:56 pm | |
| Malo i intimno vencanje, nas tridesetak, najblizi nasi.Bilo je romanticno i ludo, bila sam u sedmom mesecu, a od maticara do restorana smo isli na motoru za kojim su zveckale limenke, zaustavila nas policija, nismo mogli do restorana -blokiran put zbog neke biciklisticke trke, mi prosli- hteli da nam pisu prijavu ali smo stigli na kraju. Nije bilo narodnjaka -samo rok i pop, i malo nekih 15 min trubaca - za pamcenje, bila je super zurka. | |
|
| |
maja
Broj poruka : 301 Points : 48083 Reputation : 2 Datum upisa : 09.11.2011 Godina : 33 Lokacija : beograd
| Naslov: Re: vencanje iz bajke.. Ned Nov 13, 2011 12:26 am | |
| ja se nisam vencala u crkvi,i uzasno zalim,sto nisam obukla vencanicu,a ne verujem ni da cu je obuci,najveci mi je san bio da obucem vencanicu,uvek sam sanjala kako imam dugi veo koji se vuce iza a ja hodam po crvenom tepihu posutom laticama ruza...ALI MAC...mogu samo da nastavim da sanjam... | |
|
| |
Ivana Š.NS
Broj poruka : 77 Points : 47715 Reputation : 0 Datum upisa : 10.11.2011 Godina : 43 Lokacija : Novi Sad
| Naslov: Re: vencanje iz bajke.. Pon Nov 14, 2011 1:57 am | |
| ma kakva vencanica, ja belo ni ovako ne nosim a taman posla tada kad treba da sam najopustenija .Ja obukla kratku haljinu tamnoljubicaste boje. Nisam u tom fazonu, mada nemam nista protiv- ko voli | |
|
| |
sanjic
Broj poruka : 161 Points : 48878 Reputation : 0 Datum upisa : 26.07.2011 Godina : 34 Lokacija : hrvatska
| Naslov: Re: vencanje iz bajke.. Pet Nov 18, 2011 10:17 pm | |
| ni ja se nisam udala i nemislim..al stvarno kako je Jasna rekla osječam se slobodnije. dobro sad vjenčanicu bi nosila ali ne bjelu naravno.. neznam živimo skupa imamo sina a sta če nam još papir... | |
|
| |
JasnaK
Broj poruka : 27 Points : 48702 Reputation : 1 Datum upisa : 28.07.2011 Lokacija : Sisak
| Naslov: Re: vencanje iz bajke.. Sub Nov 19, 2011 8:05 pm | |
| Mislim da ljudi najviše griješe jer žele sve zadovoljit a to je nemoguće!!! I na kraju se izgube u svim zahtjevima a najmanje slušaju sebe i svoje potrebe. Kod mojih u Slavoniji je običaj veliki svatovi i sve ostalo uz to... a sad da idem to radit pa morala bi kredit dići za vjenčanje što mi ne pada na pamet!! Briga me šta će drugi reći, taj me papir neće usrećit! Sad ću rodit i drugo dijete i baš nam je super! A ako se ikad budem vjenčala, to će biti onako kako ja želim... Kad smo razmišljali oko toga, najviše mi se svidjela ideja da se vjenčamo u Rovinju (gdje smo se upoznali), bez igdje ikoga, nas dvoje sami (naravno djeca će nam biti uz nas)...... Ako to budem radila, bit ćemo važni samo mi a ne neko drugi.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: vencanje iz bajke.. | |
| |
|
| |
| vencanje iz bajke.. | |
|