| koliko verujete muzu? | |
|
+4helitra Ivana Š.NS sanjic maja 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
maja
Broj poruka : 301 Points : 48083 Reputation : 2 Datum upisa : 09.11.2011 Godina : 33 Lokacija : beograd
| Naslov: koliko verujete muzu? Sub Nov 12, 2011 4:32 pm | |
| koliko verujete muzu,da li se plasite prevare? | |
|
| |
sanjic
Broj poruka : 161 Points : 48878 Reputation : 0 Datum upisa : 26.07.2011 Godina : 34 Lokacija : hrvatska
| Naslov: Re: koliko verujete muzu? Sub Nov 12, 2011 6:36 pm | |
| iskreno nezelim ga blatit ali nevjerujem mu ni riječ,stvarno puno puta sam ga uhvatila u laži. a čuj plašim se naravno več smo 5 godina skupa i nekad mi nije pravo,znas kaze idem na cugu sa prijateljima a meni odmah druga slika pred očima. | |
|
| |
Ivana Š.NS
Broj poruka : 77 Points : 47715 Reputation : 0 Datum upisa : 10.11.2011 Godina : 43 Lokacija : Novi Sad
| Naslov: Re: koliko verujete muzu? Sub Nov 12, 2011 7:40 pm | |
| Ja verujem svom muzu. Umem da procitam laz i izmedju redova. Mi smo se uzeli kad je njemu bilo 32. Probao je u zivotu sta je hteo, bio s' kim je hteo, rekla sam mu -ako se do sada nisi naje... nikad neces . Cak ga nekad i podsetim da bi mogao na zurku sa drustvom i ne smeta mi kad ode na pice, treba da ima ventil. Mislim da sto vise prigovaramo i branimo, budi se sindrom " zabranjenog voca" Ja mog darago i lepo ispratim i docekam, i uvek znam gde je i s' kim. | |
|
| |
helitra
Broj poruka : 38 Points : 47652 Reputation : 0 Datum upisa : 11.11.2011 Godina : 46 Lokacija : Earth and around
| Naslov: Re: koliko verujete muzu? Sub Nov 12, 2011 10:06 pm | |
| LOL Nasmijaste me vas dvije Sto se mene tice, ja volim imati stvari pod kontrolom al da ujedno ne djelujem kao freak hehe. Muz mi je stvarno toliko dobar i lud za mnom, da js cesto znam reci da sam si nasla tipa kao da sam ga ja stvorila po svojim afinitetima. Ipak, ja sam iznad svega racionalna i znam da se prevara moze desiti bilo kada bilo kome, tako da ga s vremena na vrijeme detaljno isprovjeravam i testiram. Takodjer, uvijek znam gdje je i s kim kad izadje van. Vjerujem mu, ali provjere ponekad su mjera predostroznosti | |
|
| |
helitra
Broj poruka : 38 Points : 47652 Reputation : 0 Datum upisa : 11.11.2011 Godina : 46 Lokacija : Earth and around
| Naslov: Re: koliko verujete muzu? Sub Nov 12, 2011 10:11 pm | |
| LOL Nasmijaste me vas dvije Sto se mene tice, ja volim imati stvari pod kontrolom al da ujedno ne djelujem kao freak hehe. Muz mi je stvarno toliko dobar i lud za mnom, da js cesto znam reci da sam si nasla tipa kao da sam ga ja stvorila po svojim afinitetima. Ipak, ja sam iznad svega racionalna i znam da se prevara moze desiti bilo kada bilo kome, tako da ga s vremena na vrijeme detaljno isprovjeravam i testiram. Takodjer, uvijek znam gdje je i s kim kad izadje van. Vjerujem mu, ali provjere ponekad su mjera predostroznosti | |
|
| |
maja
Broj poruka : 301 Points : 48083 Reputation : 2 Datum upisa : 09.11.2011 Godina : 33 Lokacija : beograd
| Naslov: Re: koliko verujete muzu? Ned Nov 13, 2011 12:42 am | |
| a mene ste nasmejale sve tri...hehehe ja verujem muzu iskreno da sam ga trazila ne bih ga sigurno nasla,puno ali zaista puno se volimo,jos sad kako smo dobili bebicu, ...ne plasim se prevare,i uvek znam gde je i skim...stalno radi tako da nema vremena da svrlja jedva ceka da dodje s posla,i bude sa mnom i bebicom... | |
|
| |
veronika
Broj poruka : 54 Points : 48339 Reputation : 0 Datum upisa : 05.09.2011 Godina : 38 Lokacija : Sarajevo
| Naslov: Re: koliko verujete muzu? Pon Nov 14, 2011 1:53 pm | |
| Vjerujem svom muzu u potpunosti,i nemam razloga da sumnjam uvjek zanm gdje je i sa kim je tako da ne brinem | |
|
| |
MK
Broj poruka : 83 Points : 47686 Reputation : 0 Datum upisa : 14.11.2011
| Naslov: Re: koliko verujete muzu? Uto Nov 22, 2011 12:08 pm | |
| Stopostotno mu verujem, da mu ne verujem ne bih mogla ni biti s njim jer sam vaoma ljubomorne prirode pa bi nas to ugusilo oboje.Imamao zajednicko drustvo, kada se izlazi idemo zajedno, radimo u istoj firmi ali na odvojenim radnim mestima tako da nismo ceo dan zajedno i jedva cekamo da budemo kuci sa detetom i zajedno se zbavljamo tako da ni ja ni on ne izlazimo bez jedno drugoga, sem povremenih kafa sa prijateljima pa ni nema mesta bilo kakvim mislima o tako necemu. | |
|
| |
*sonce
Broj poruka : 6 Points : 47527 Reputation : 0 Datum upisa : 20.11.2011
| Naslov: Re: koliko verujete muzu? Sre Nov 23, 2011 12:36 am | |
| Ne mislam na prevara,tuka mu veruvam celosno...No znae da izlaze,i sekogas go fakam vo laga, dovolno e da go poglednam.Eve sega e izlezen da zeme nesto za jadenje,izleze pred saat i pol do sendvicara,u uste go nema,a mene kosa mi se kreva....kade e taa sendvicara, mozebi na mars?Sigurna sum deka nisto strasno ne pravi,garant uspat zastanal da kupi i vesnik, so nekoj komsija i sl.....ama, bre ako si po jadenje zemi i vrati se,a ne so saati...E za vakvi raboti znae da izlaze,pola saat, pa ke izlezat dva.Dodusa retko se slucuva, ama sepak se slucuva,a sega sum bas luta na nego,uuufffffff. | |
|
| |
Maka
Broj poruka : 34 Points : 47656 Reputation : 0 Datum upisa : 11.11.2011 Godina : 39
| Naslov: Re: koliko verujete muzu? Čet Nov 24, 2011 10:15 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: koliko verujete muzu? | |
| |
|
| |
| koliko verujete muzu? | |
|