| Kada je žena spremna za intimne odnose? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
carica_orhideja Admin 2
Broj poruka : 93 Points : 48861 Reputation : 2 Datum upisa : 25.07.2011 Lokacija : Hrvatska
| Naslov: Re: Kada je žena spremna za intimne odnose? Čet Dec 15, 2011 11:46 am | |
| Prvi put nakon mjesec dana, kad mi je rana zarasla... A drugi put nakon samo 14 dana! Nije mi rađena epiziotomija i krvarenje je nakon desetak dana stalo... Ali sam svejedno bila u velikoj panici pa mi je laknulo kad sam otišla na kontrolu | |
|
| |
suza_kg
Broj poruka : 18 Points : 47571 Reputation : 0 Datum upisa : 18.11.2011
| Naslov: Re: Kada je žena spremna za intimne odnose? Ned Dec 04, 2011 1:29 am | |
| nakon prvog porodjaja, odmah nakon 6 nedelja i pregleda kod ginekologa... javila se zelja i ranije, ali me nekako bilo strah... prvih nekoliko puta nisam mogla da se opustim... i beskrajno sam zahvalna svom dragom na podrsci, razumevanju, strpljenju, beskrajnim milovanjem i neznim recima... ubrzo sam se vratila u normalu a nakon druge bebe, e prosto mi doslo da nasrnem na muza cim sam izasla iz bolnice, al ajd, mislim, nije red... cekala sam tih 6 nedelja, nije biklo prepreka, al ja zabrazdila da ipak cekamo... al nakon 4 nedelje, nama puna kuca gostiju, dosli neki prijatelji, spremamo se za izlazak i moja mama, ostace da cuva decu... ulazi muz za mnom u kupatilo i onako bezobrazno svlaci sve sa mene,ne moze da ceka, avala ne mogu ni ja nisam se opirala... a sad nakon treceg porodjaja ne razmisljam o sexu, nekako mi je to zadnja rupa na sviralu, nadam se da je i njemu... bas smo zauzeti i okupirani decom i obavezama.... | |
|
| |
sanjic
Broj poruka : 161 Points : 48878 Reputation : 0 Datum upisa : 26.07.2011 Godina : 34 Lokacija : hrvatska
| Naslov: Re: Kada je žena spremna za intimne odnose? Pon Nov 21, 2011 1:05 pm | |
| meni se nije smanjila želja,nego mi je bilo jako čudno neznam.bilo me strah mislim da je prošlo kojih mjesec dana onda smo probali.. | |
|
| |
Perfect Day
Broj poruka : 12 Points : 47583 Reputation : 0 Datum upisa : 15.11.2011 Godina : 44 Lokacija : Subotica
| Naslov: Re: Kada je žena spremna za intimne odnose? Uto Nov 15, 2011 11:07 pm | |
| Mi smo i posle prvog i posle drugog porođaja vodili ljubav posle kontrole kod ginekologa. Jedino što smo morali da počnemo sa korištenjem lubrikanta jer je drugačije bilo jako bolno. | |
|
| |
veronika
Broj poruka : 54 Points : 48339 Reputation : 0 Datum upisa : 05.09.2011 Godina : 38 Lokacija : Sarajevo
| Naslov: Re: Kada je žena spremna za intimne odnose? Uto Nov 15, 2011 6:18 pm | |
| Poslije drugog poroda sam skroz izgubila zelju za intimnim odnosima sa svojim suprugom do nekih 6 mjeseci poslije poroda,sada mi se zelja vratila ima jedno mjesec ipo i pokusavamo to da nadoknadimo. Bolje je nego ikada | |
|
| |
maja
Broj poruka : 301 Points : 48083 Reputation : 2 Datum upisa : 09.11.2011 Godina : 33 Lokacija : beograd
| Naslov: Re: Kada je žena spremna za intimne odnose? Uto Nov 15, 2011 1:57 pm | |
| isti taj problem sam imala i ja...uzasne bolove...pored toga mene su na porodjaju pocepali posekli kao da sam bila u kasapnici,..sad je vec ok... | |
|
| |
MK
Broj poruka : 83 Points : 47686 Reputation : 0 Datum upisa : 14.11.2011
| Naslov: Re: Kada je žena spremna za intimne odnose? Uto Nov 15, 2011 10:42 am | |
| Ja recimo nisam imala nikakvih problem sa zeljom ona se javila vec negde u periodu babinja ali sam imala problema sa bolovima.Zbog teskog porodjaja i haosa sto u vagini sto na mokracnim kanalima ja i muz nismo mogli imati normalan odnos do skoro godinu dana jer me je bolelo oziljno tkivo, al dobro preziveli smo i taj haos a nakon tog pakla shvatila sam da je porodjaj toliko promenio moje telo da su se neke stvari poboljsala za 200% | |
|
| |
maja
Broj poruka : 301 Points : 48083 Reputation : 2 Datum upisa : 09.11.2011 Godina : 33 Lokacija : beograd
| Naslov: Kada je žena spremna za intimne odnose? Ned Nov 13, 2011 1:05 am | |
| Nakon porođaja, seksualna želja kod žene se smanjuje. Brojni razlozi telesne, ali i psihološke prirode objašnjavaju te oscilacije ženskog libida (polne želje). Materinstvo i dojenje podstiču proizvodnju hormona prolaktina, koji je odgovoran i za blokiranje seksualne želje, što omogućava majci da se potpuno posveti detetu. Čak je i kod muškaraca koji se puno brinu o svojoj bebi - uočen rast nivoa prolaktina, pa i kod njih dolazi do smanjenja polne želje. Posle prve ginekološke kontrole, ukoliko je sve u redu, potpuno je individualno kada ćete nastaviti sa seksualnim životom (odmah, ili nakon nekoliko meseci). | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kada je žena spremna za intimne odnose? | |
| |
|
| |
| Kada je žena spremna za intimne odnose? | |
|