Viki Admin
Broj poruka : 856 Points : 51229 Reputation : 10 Datum upisa : 25.07.2011 Godina : 38 Lokacija : Sabac
| Naslov: Pitanje sa stranice Čet Avg 23, 2012 9:58 pm | |
| Anonimno:Drage mame i zene imam pitanje molim pa odgovora ovako kad imam spolni odnos s muzem unutra me jako boli mozete li mi reci dali ima sta u ljekarni za to i sta bi to moglo biti???Hvala svima unaprijed..!! | |
|
Tarja Alegra
Broj poruka : 1 Points : 44801 Reputation : 0 Datum upisa : 22.08.2012
| Naslov: Re: Pitanje sa stranice Čet Avg 23, 2012 10:09 pm | |
| Dušo,da li te boli stalno ili povremeno? Ako te boli stalno,ili ako se desi da čak malo i prokrvariš,moj ti je savet da odmah ideš svom ginekologu. Ukoliko te ne boli uvek,pri svakom odnosu,moguće je da te boli zbog suvoće vagine. Za to slobodno možeš koristiti Kantarion vaginalete,svaki mesec,bez bojazni da će ti naškoditi.Ali,pre i posle svega,poseta svom ginekologu doneće ti najveću korist. Veliki pozdrav za tebe. | |
|
ivanamia2010 Admin
Broj poruka : 55 Points : 48032 Reputation : 2 Datum upisa : 13.10.2011 Godina : 38 Lokacija : beograd
| Naslov: Re: Pitanje sa stranice Sub Avg 25, 2012 2:33 pm | |
| Anonimno: Prekjucer su mi stigli nalazi koji su potvrdili da mi dijete ima downov sindrom ali ne znaju koji tip. Molila bih mame koje znaju ista o tome jer sam ja vise luda, ne znam sta ni kako dalje? Istaknila bih da se moje djete razvija sasvim normalno poput druge dijece ne zaostaje u razvoji niti ima obiljezija downovog sindroma. Sta mislite dali su mogli pogrijesit nalazi analize, i da trazim drugo ljecnicko misljenje? | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Pitanje sa stranice | |
| |
|